Programjaink
Fotók
Adószámunk
18676381-1-13
Számlaszámunk
B3 Takarék SZÖVETKEZET: 64800080-18009279-00000000
Kiállítás

Kiállításunk

 

Képek a kiállításról a Galériában.

 

Mesterségek Ünnepe

 

 

Egyesületünk Év Műhelye díjat vehetett át az idei Mesterségek Ünnepén!

 

 

 

 

 

 

További képek a galériában

Régi Ritka Mesterségek II. Országos Találkozója

 

Évekkel ezelőtt megfogalmazódott a Népművészeti Egyesületek Szövetségének Régi Ritka Mesterségek Szakmai Bizottságában, hogy szakmacsoportunkat csak akkor tudjuk megfelelően képviselni, akkor tudunk igazán együtt dolgozni, ha ismerjük egymást. 29 mesterséget képviselünk és sokszínűségünkből adódóan munkánk is, gondjaink is változatosak.
Ebből adódóan kétévente országos találkozót szervezünk, melynek keretében a konferencianapunkon szakmai előadásokkal segítjük a továbblépést, jó példákkal adunk ötleteket, miként tud egy elhivatott kézműves olyan vállalkozást működtetni, amely egy vagy több családnak is adhat munkát. Az előző találkozónkon fölmerültek olyan kérdések, melyek a zsűrizés lehetőségeit boncolgatják e területen. Röviden bemutkozhatnak továbbá a Régi Ritka Mesterségek képviselői, beszélhetnek munkájukről, bemutathatják műhelyüket.
Így -az eddigi eredményes együttműködésből fakadóan- idén is Cegléden, a Művelődési Központban tartottuk találkozónkat.

A Régi Ritka Mesterségek II. Országos Találkozóját a Nemzeti Kultúrális Alap, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműves Tagozata és Cegléd Város Önkormányzata támogatta.

 

KÉPEK A GALÉRIÁBAN

   Részletek    .. 
Partnereink
Támogatóink